Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2016-04-08
|
Kategorier:

Nyheter

Statusrapport 8 april

I Uppsala har det nu blivit klart att vi kommer att bygga ett öppet och neutralt nät åt bostadsrättsföreningen Djäknens 203 lägenheter.

Vecka 15 återupptar vi efter vinterns uppehåll grävarbetet i Rasbo Väst tillsammans med den lokala entreprenören KJ:s. Nu har vi även fått in alla nödvändiga marktillstånd i området och kommer därför förhoppningsvis att kunna fortsätta arbetet utan några avbrott.

I Lövstahagen och Marielund pågår just nu arbetet med att skriva och samla in markavtalen. För att vi ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt så är vi beroende av information från markägarna, som förstås har bäst kunskap om var det är lämpligt att förlägga kanalisationen på deras mark. Planen är att vi här ska kunna påbörja grävarbetet under sommaren 2016.

I Jälla och Skölsta pågår arbetet med att skriva och samla in markavtal, vi räknar med att påbörja grävarbetet under senvåren 2016.

Även i området mellan Gamla Uppsala och Storvreta pågår arbetet med markavtal för fullt, grävarbetet beräknas påbörjas under sensommaren 2016 under förutsättning att vi får in markavtal av alla berörda markägare och myndigheter.

I Gunsta Ytterområde och Almunge Ytterområde har markavtal börjat samlas in och vi hoppas kunna påbörja grävarbetet i dessa områden under september 2016.

Planen för Södra Nåntuna är att vi, under förutsättning att vi fått in alla markavtal, påbörjar grävarbetet i området under sommaren 2016.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan