Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-09-14
|
Kategorier:

Nyheter,

Knivsta

Byggstatus i Knivsta Vassunda

Efter att vi haft en paus i Vassunda kan vi nu meddela att vi återupptagit arbetet, vi kommer tillsammans med vår nya entreprenör KJs Maskiner ansluta området till vårt rikstäckande fibernät.

Entreprenören kommer att behöva tillträda tomterna i området för att identifiera det arbete som redan är utfört, och på så sätt kunna slutföra arbetet så smidigt som möjligt. Entreprenören kommer i god tid ringa och boka tid för installation av fiberutrustningen i varje fastighet.

I vissa fall kan entreprenören komma att beträda marker där ledningarna är förlagda och i förekommande fall behöva gräva gropar för att koppla ihop kanalisation och fiber i nedgrävningsbara brunnar och andra skarvpunkter. All personal i projektet kommer att legitimera sig med giltig ID06-legitimation.

Vi är väldigt stolta över att ha fått ditt förtroende att bygga ut fiber i området och vi har höga ambitioner vad gäller att ansluta Knivsta kommun till vårt öppna fibernät. Vi återkommer löpande med information och tidplaner gällande fiberutbyggnaden.

Till startsidan