Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-09-14
|
Kategorier:

Nyheter,

Knivsta

Byggstatus i Vassunda

Efter att vi haft en paus i Vassunda kan vi nu meddela att vi återupptagit arbetet, vi kommer tillsammans med vår nya entreprenör KJs Maskiner ansluta området till vårt rikstäckande fibernät.

Entreprenören kommer att behöva tillträda tomterna i området för att identifiera det arbete som redan är utfört, och på så sätt kunna slutföra arbetet så smidigt som möjligt. Entreprenören kommer i god tid ringa och boka tid för installation av fiberutrustningen i varje fastighet.

I vissa fall kan entreprenören komma att beträda marker där ledningarna är förlagda och i förekommande fall behöva gräva gropar för att koppla ihop kanalisation och fiber i nedgrävningsbara brunnar och andra skarvpunkter. All personal i projektet kommer att legitimera sig med giltig ID06-legitimation.

Vi är väldigt stolta över att ha fått ditt förtroende att bygga ut fiber i området och vi har höga ambitioner vad gäller att ansluta Knivsta kommun till vårt öppna fibernät. Vi återkommer löpande med information och tidplaner gällande fiberutbyggnaden.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan