Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-09-17
|
Kategorier:

Nyheter,

Uppsala

Byggstatus för Vattholmabygden

Vi är glada över att kunna meddela att vi är klara med omförhandling av den entreprenör som ska utföra fiberutbyggnaden på Vattholmabygden. Tillsammans med entreprenören kommer vi fortsätta anslutningen av ditt område till vårt rikstäckande fibernät.

Det som kvarstår i projektet är schakt i vägar och grönytor, dragning i befintlig kanalisation samt en del tomtschakter. Om vi ännu inte har utfört tomtschakten hos dig så kommer entreprenören kontakta dig för att boka tid för projektering och installation av fiberutrustning i din fastighet.

Driftsättningen av fibern sker löpande, och så snart du fått din fibermottagare installerad och driftsatt kan du som kund beställa och aktivera dina tjänster från någon av våra tjänsteleverantörer inom Internet, tv och telefoni. Notera att det är viktigt att fibermottagaren alltid är kopplad till ett eluttag (grön PWR-lampa lyser) efter installationen. Detta för att vi ska kunna testa och se att signalen kommer fram när det är dags för driftsättning.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan