Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-10-09
|
Kategorier:

Nyheter,

Knivsta

Byggstatus i Vassunda

I Vassunda har vi kommit långt med arbetet och kommer kunna slutföra resterande 20 procent som återstår av fiberprojektet inom kort. Vi har hittills grävt ner rör i marken, svetsat och blåst en del fiberkabel och påbörjat grävarbetet för områdets knutpunkt. De flesta hushållen har fiber fram till tomtgränsen och i många fall även enda fram in i huset.

Kommande veckor kommer vi fortsätta blåsa ut stamfiberkablar från knutpunkten i Edeby, först norrut mot Uppsala längst riksväg 255 och sedan söderut mot Märsta respektive Sigtuna. Under tiden kommer det skarvas kablar i brunnar och kopplingsskåp, vi kommer även boka installationer hos hushållen som inte har fått fibermottagare installerad.

Vi beräknar att hälften av samtliga hushåll kommer kopplas in i år, resterande hushåll under första kvartalet 2019. Viktigt att poängtera är att en sträng vinter med mycket tjäle kan fördröja inkopplingen för de hushåll som inte blir klara i år. Även om grävningen skulle vara klar går det inte att blåsa in fiber i rören om de är fyllda med is.

Så snart ett område är sammankopplat med knutpunkten uppe i Edeby, kommer hushållen i det området kopplas upp. Med start inom några veckor kommer ett antal hushåll kopplas upp varje vecka.

När din fiber är driftsatt får du ett välkomstmejl från oss, du kan även se att både PWR- och WAN-lampan lyser på din fibermottagare och det är då fritt fram att beställa tjänster från någon av våra tjänsteleverantörer inom Internet, tv och telefoni.

Observera att grävpersonal och maskiner kommer befinna sig längst med riksvägarna för att återställa tomter, vägar och övrig mark, vi ber er därför att vara uppmärksam och röra er försiktigt fram i området.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan