Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-10-19
|
Kategorier:

Nyheter,

Heby

Byggstatus i Vänge - Morgongåva

Fiberleveransen till ditt område är igång
I närliggande Järlåsa har vi färdigställt 95 procent av fiberutbyggnaden och vi har även byggt stamnätet från Vänge genom ditt upptagningsområde, där vi har förberett med fiberoptiska skåp och brunnar för att kunna ansluta ditt område till vårt öppna fibernät.

I nuläget ser vi över tidsplanen för när vi kan påbörja projektering i resterande utbyggnadsetapper inom området. Projektering innebär att vi undersöker marktillstånd och ser över var vi kan utföra byggnationen av områdesnätet för att nå samtliga hushåll i området. När vi vet mer gällande tidsplanen för projektering kommer vi återkomma till dig omgående.

Driftsättning av fibern kommer ske löpande under projektets gång. Har du inte fått din fibermottagare installerad kommer du i god tid att bli kontaktad av IP-Onlys entreprenör för att boka en tid för installationen.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan