Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-10-25
|
Kategorier:

Nyheter,

Uppsala

Sista fasen i fiberutbyggnaden på Björklinge landsbygd

På landsbygden i Björklinge fortsätter utbyggnationen av fibernätet hem till dig. I dagsläget har vi utfört schaktarbetet, vi har grävt ned fiberslangen och arbetat med fiberblåsning samt fiberskarvning. Hittills har vi anslutit 85 procent av samtliga hushåll i ditt område och det som återstår är slutbesiktning och återställningsarbete av de tomter, vägar och övrig mark där vi har byggt. Det här innebär att maskiner och grävpersonal kommer vistas ute på vägarna som kan påverka framkomligheten, vi ber er därför att vara extra uppmärksamma.

För resterande kunder kommer fiberanslutningar till vårt öppna fibernät att ske under november/december. Hela projektet omfattar 117 fastigheter och driftsättning av fibern kommer ske löpande under projektets gång. Har du inte fått din fibermottagare installerad kommer du att bli kontaktad av IP-Onlys entreprenör för att boka en tid för installationen.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan