Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-11-01
|
Kategorier:

Nyheter,

Heby

Byggstatus i Morgongåva

Under andra kvartalet 2019 kommer att fortsätta utbyggnationen av fibernätet hem till dig. Grävarbetet omfattar en sträcka på ca 5 mil för att bygga ut områdes- och stamnätet, för att vi ska kunna ansluta din fastighet till vårt öppna fibernät. Hela projektet omfattar 33 fastigheter och fiberutbyggnaden beräknas i sin helhet ta 6-9 månader från grävstart.

Driftsättning av din fiberanslutning kommer ske löpande under projektets gång. Har du inte fått din fibermottagare installerad kommer du i god tid att bli kontaktad av IP-Onlys entreprenör för att boka en tid för installationen.

Till startsidan