Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2018-11-08
|
Kategorier:

Nyheter,

Knivsta

Byggstatus i Knivsta tätort

Just nu befinner vi oss i planeringsfasen, det betyder att vi planerar och förbereder för en utbyggnad av fibernätet. Projekteringen och de byggtekniska lösningarna för området finns på plats, det är även detta som ligger till grund för upphandlingen av entreprenör. Inom de kommande veckorna kommer vi ta ställning till de anbud som kommer in.

Vår förhoppning är att kunna påbörja grävarbetet under första kvartalet 2019. En förutsättning för att det ska bli verklighet är att vi erhåller godkänt grävtillstånd med anläggningsmetoden micro-trenching, vilket innebär att man sågar en smal ränna i asfalten, en väldigt effektiv förläggningsmetod inom tätort. Vidare förutsätter också att avtal med den tilltänkta entreprenören tecknas i närtid.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan