Kundservice

Vad kan vi hjälpa dig med?

kundservice@ip-only.se

Redan fiberanslutna privat- och småföretagskunder med aktiva tjänster i våra öppna nät ska vända sig till sin tjänsteleverantör för felanmälan, frågor och support.

Kontaktinformation

IP-Onlys huvudkontor ligger på Bäverns Gränd 17 i centrala Uppsala. Karta

Vi har även kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingfors och Oslo.

Fullständiga kontaktuppgifter finns på IP-Onlys nationella webbplats

Kontaktsida
2019-01-17
|
Kategorier:

Nyheter,

Tierp

Byggstatus Åsmundsbro etapp 1 och 2

Tierp Åsmundsbro är väldigt stort geografiskt, och vi kommer därför att dela upp området i mindre etapper. Du som fastighetsägare kommer inte påverkas av detta, utan det är för att vi ska få en klar bild över fiberutbyggnaden och hantera det på ett effektivt sätt.

Vi kommer börja med att skapa en första etapp som är mellan Skärplinge, Sund och Fagerviken där vi, sedan tidigare samförlagt kanalisation och placerat fiberoptiska skåp. Tanken är att det blir den första delen av utbyggnaden. Vi hämtar då signalen från vår befintliga kopplingspunkt i Skärplinge.

Under vintern har vi varit ute i området och kontrollerat av kanalisationen vilket det fortfarande kvarstår lite arbete med. Vi kommer därefter börja med projekteringen och upphandlingen av den entreprenör som kommer att bygga området.  Så fort vi har dessa bitar på plats återkommer vi med ett byggbesked och tidsplan.

Vid frågor, vänligen besök vårt kundforum.
Nyfiken på hur det kan se ut vid en fiberutbyggnad? Kolla in vår Byggblogg!

Till startsidan